مقایسه کالا

مقایسه کالا های موجود در ایران

مقایسه کالا

مقایسه کالا های موجود در ایران

۲ مطلب در خرداد ۱۴۰۱ ثبت شده است

۰۸
خرداد

شیرآلات تمیز و براق آشپزخانه ، حمام و سرویس بهداشتی که در نور لامپ برق می‌زنند، علاوه بر لذت پاکی محیط خانه، تحسین میهمانان را نیز بر می‌انگیزند. اما متاسفانه همانند هر بخش دیگری از خانه، شیرآلات بهداشتی هم تا ابد زیبا و براق باقی نمی‌مانند و پس از مدتی استفاده، با جرم‌های آهکی بدشکل و لکه‌های آب و مواد شوینده پوشیده می‌شوند. همچنین این وسایل محیطی بسیار مناسب برای رشد میکروب‌‌ها و دیگر عوامل بیماری‌زا هستند. حتی اینکه برخی از میکروب‌ها می‌توانند باعث آسیب دائمی به شیرآلات و روکش آن ها شده و بوی نامطبوعی تولید کنند. مخصوصا محیط گرم و مرطوب حمام و سرویس بهداشتی، محیطی ایده‌آل برای رشد میکروب فراهم می‌آورد. با فرآهم آمدن محیط مناسب، میکروب‌ها می‌توانند روی شیرآلات بهداشتی رشد کرده و هر ۲۰ دقیقه دو برابر شوند.

با توجه به شکل طراحی و همچنین جنس روکش شیرآلات، معمولا تمیز‌کردن آن ها کاری سخت و طاقت‌ فرسا به نظر می‌رسد. از سویی هم تمیز نکردن آن ها در طولانی مدت علاوه بر ظاهر کدر و زشتی که ایجاد می‌کند، می‌تواند باعث گسترش میکروب‌های بیماری‌زا شود. استفاده از مواد و شیوه‌های صحیح برای نظافت شیرآلات نه تنها کار شما را بسیار ساده‌تر می‌کند، بلکه جلوی آسیب روکش آن ها را نیز می‌گیرد.

 

 

برای انتخاب شیوه نظافت حتما این چهار نکته را به خاطر داشته باشید :

 

1- جنس روکش شیرآلات را بشناسیم

در تولید شیرآلات بهداشتی از مواد گوناگونی برای روکش سخت آن ها استفاده می‌شود که هرکدام در برابر انواع شوینده‌ها رفتار خاص خود را دارند و شناخت روکش شیرآلات منزل‌ گامی حیاتی برای اجرای برنامه نظافت آن ها می باشد. بهترین راه‌حل این است که از کارخانه سازنده یا نمایندگان آن ها درباره جنس شیرآلات بهداشتی و شیوه یا ابزار نظافت پیشنهادی سوال کنید. در اغلب موارد استفاده از برس‌های شستشو یا اسفنج‌های زبر اصلا گزینه مناسبی نیست و شاید استفاده از دستمال گردگیری کافی باشد.
 

2- برای شستن شیرآلات از آب‌گرم و مایع‌ ظرفشویی استفاده شود

اگر شیرآلات منزل خیلی کثیف نباشند، استفاده از آب‌گرم و مایع ظرفشویی به همراه یک دستمال گردگیری یا نانوفیبر کاملا کارآمد خواهد بود. مایع ظرفشویی را روی سطح شیرآلات ریخته و با دستمال خشکی آن را تمیز کنید. سپس با استفاده از یک دستمال گردگیری حسابی آن را بسابید تا براق شود.
 

3- برای حذف اجرام سخت از سرکه سفید استفاده شود

اگر سطح شیرآلات حمام و آشپزخانه (مخصوصا بخش زیرین و محل خروج آب) با اجرام جان‌سختی پوشانده شده، استفاده از سرکه سفید گزینه خوبی است. آب گرم و سرکه سفید را به نسبت مساوی (یک استکان از هر کدام) مخلوط نمایید. حالا یک دستمال گردگیری را در این محلول فرو برده و آن را روی بخش کوچکی از شیر امتحان کنید. اگر پس از مدتی صبر، آسیبی به روکش شیر وارد نشد، تمامی سطح آن را با دستمال آغشته به سرکه بسابید تا همه جرم و لکه‌ها پاک شوند. حتی می‌توانید برای یکی دو ساعت دستمال آغشته را روی شیر ببندید تا سرکه کاملا اثر کند. سپس آن را با دستمال خشک کرده و برق بیاندازید.
 

4- برای لکه‌زدایی از مسواک و جوش شیرین استفاده نمایید

در اغلب موارد جوش شیرین گزینه مناسبی برای نظافت سطوح می باشد. مقدار کمی جوش شیرین روی یک مسواک قدیمی ریخته و چند قطره آب روی آن بچکانید. سپس سطوح مورد نظر را حسابی با مسواک بسابید تا جرم و لکه‌ها محو شوند. سپس نوبت آبکشی و برق انداختن می باشد.

 


البته یک راه حل کاملا بهداشتی و کم‌زحمت هم برای این مشکل وجود دارد. امروزه شرکت‌های پیشرفته ساخت شیرآلات بهداشتی با استفاده از آخرین تکنولوژی و دانش روز، محصولاتی تولید کرده‌اند که آنتی‌باکتریال و همچنین ضد لکه و جرم هستند. یکی از تکنولوژی‌های مورد استفاده در تولید این شیرآلات فوق‌پیشرفته که پیش‌تر نیز معرفی شد، آبکاری تحت خلاء یا PVD نام دارد. تعویض شیرآلات قدیمی ساختمان با چنین محصولاتی، شاید بهترین، ساده‌ترین و موثرترین روش مبارزه با جرم، لکه و به خصوص باکتری و عوامل بیماری‌زا باشد.

شرکت KWC برای تولید شیرآلات پیشرفته PVD را در کارخانجات خود مستقر نموده است. شما می توانید شیرآلات کی دبلیو سی را از فروشگاه خاجی (خواجی) در ملارد خریداری نمایید.

  • shahin shahbazi
۰۲
خرداد

اگر جزء افرادی هستید که به پاکیزگی محیط اطراف، خودرو و نمای ساختمان خود اهمیت می دهید و در عین حال زمان انجام آن برایتان اهمیت دارد، قطعا تهیه یک کارواش خانگی بهترین گزینه برای شما می باشد. انتخاب کارواش باید با آگاهی کامل و متناسب با نوع نیاز شما انجام شود. در غیر این صورت نه تنها وقت و سرمایه شما هدر خواهد رفت، بلکه انجام کار از کیفیت مطلوبی برخوردار نبوده و شما را راضی نمی کند. سوالی که ممکن است در هنگام تهیه یک کارواش خانگی با آن مواجه شده باشید این است که تفاوت کارواش ذغالی با دینامی چیست؟ و کدام یک مناسب کار شما می باشد؟

 

 

کدام نوع کارواش مناسب شما است؟  
کارواش ها بسته به نوع موتورشان به دو دسته ذغالی و دینامی تقسیم بندی می شوند. اما اینکه کدام یک مناسب شما است به نحوه استفاده و نوع کاری که از کارواش انتظار دارید بستگی دارد. با توجه به اینکه کارواش ها در کارهای مختلفی نظیر شستشوی نمای ساختمان، خودرو، دوچرخه و نیز نمونه صنعتی آن ها در شستشوی محیط های وسیع تر مانند کارخانه ها کاربرد دارند پس نیاز است تا ابتدا نوع کاربری خود را مشخص کنید و سپس با توجه به مقدار بودجه ای که در نظر گرفته اید، اقدام به تهیه گزینه مناسب نمایید. جالب است بدانید در ابتدا این کارواش های دینام بودند که وارد بازار شدند. اما پس از گذشت مدت ها بسیاری از تولیدکنندگان متوجه شدند که افراد به ابزاری با ویژگی های کارواش ذغالی هم احتیاج دارند.

 

موتور ذغالی کارواش  
حرکت در موتورهای ذغالی یا یونیورسال از طریق انتقال مستقیم جریان الکتریسیته به روتور توسط ذغال (براش) انجام می شود. با تبدیل جریان الکتریکی به نیروی الکترومغناطیسی پس از عبور از سیم پیچ روتور باعث می شود تا میدان های متقابل میان استاتور و روتور ایجاد شده و موتور شروع به حرکت کند. بنابراین احتمالا برایتان قابل پیش بینی باشد که تماس دائمی ذغال یا همان براش با روتور که همیشه در حال گردش می باشد، مشکلاتی را به وجود خواهد آورد. به عنوان مثال انرژی از طریق اصطکاک هدر خواهد رفت و همین موضوع موجب ساییده شدن و ایجاد جرقه در ذغال و روتور می شود. این مسئله باعث می شود تا هزینه های نگهداری و تعویض قطعات افزایش یابد.

  در موتورهای دینامی مصرف انرژی کمتر از موتورهای ذغالی است و به طور متوسط هزینه نگهداری کمتری نیز دارند.  

موتور دینامی کارواش  
این نوع موتورها با نام های موتور القایی و موتور اینداکشن نیز شناخته شده اند. در موتور القایی جریان الکتریسیته متناوب با وصل شدن و عبور کردن از سیم پیچ های استاتور تبدیل به نیروی الکترومغناطیس شده و بر اثر یک محور چرخنده روتور باعث حرکت موتور می شود. با حرکت موتور انرژی الکتریکی به الکترومغناطیس و در نهایت به حرکت مکانیکی تبدیل می شود. این مدل موتورها در دو نوع تک فاز یا سه فاز در کارواش ها قرار گرفته اند که نوع سه فاز آن از راندمان بالاتری برخوردار می باشد. موتور استفاده شده در کولر آبی و یا ماشین لباسشویی از نوع دینامی است. این موتورها برای به حرکت در آمدن نیاز به جریان برق متناوب دارند.

 

 

تفاوت کارواش دینامی با ذغالی  

  • طول عمر : موتور کارواش دینامی از طول عمر بیشتری نسبت به موتور ذغالی برخوردار می باشد. این مورد مربوط به موتور دستگاه است و ارتباطی با خود کارواش ندارد.

  • وزن و اندازه : از لحاظ وزن و اندازه می توان گفت کارواش های ذغالی سبک تر و کوچک تر هستند.

  • قیمت : معمولا یک کارواش دینامی از قیمت بیشتری نسبت به یک کارواش ذغالی با همان مشخصات برخوردار است.

  • هزینه : با توجه به اینکه ذغال کارواش های یونیورسال یا ذغالی هر سال یک بار نیاز به تعویض دارد، هزینه کمی بابت تعویض آن می بایست پرداخت کنید. در مقابل با وجود اینکه موتورهای دینامی به تعمیرات کمتری نیاز دارند اما این تعمیرات و تعویض قطعات هزینه های بیشتری را نسبت به تعویض ذغال در کارواش ذغالی شامل می شود. از طرف دیگر موتورهای القایی برای تولید یک مقدار ثابت از نیرو به انرژی کمتری احتیاج دارند و برق کمتری را مصرف می کنند. بنابراین هزینه های ناشی از آن نیز کمتر خواهد بود.

  • صدا و لرزش : موتور های ذغال صدای بیشتری نسبت به موتور های دینامی دارد. در واقع موتورهای ذغالی به دلیل بخش های متحرک و برس ها از صدای بیشتری برخوردارند.

  • قدرت و توانایی : گرما و اصطکاک کمتر در موتورهای دینامی باعث شده تا کارواش های دینامی گزینه ای ایده آل برای کارهای طولانی مدت باشند. در مقابل کارواش های ذغالی پس از مدتی کار کردن داغ می شوند و می بایست جهت کارهای سبک از آن ها استفاده کرد. در صورت کار مداوم با کارواش های ذغالی موتور آن ها آسیب خواهد دید.

  • راندمان : با توجه به این که انرژی کمتری در کارواش دینامی هدر می روند، راندمان آن نسبت به کارواش ذغالی بیشتر است.

  • کاربرد : کارواش های ذغالی قابلیت استفاده مصارف خانگی و معمولی را دارند اما کارواش های دینامی قابلیت استفاده به عنوان کارواش خانگی و صنعتی می باشند.

  • استهلاک : یک کارواش دینامی از استهلاک کمتری نسبت به مدل ذغالی برخوردار است.

  • میزان مصرف آب : مصرف آب در کارواش های دینامی بیشتر است.

 

 مقایسه کارواش ذغالی نووا مدل NTW-5140 با کارواش دینامی نووا مدل NTW-4140

مشخصات فنی NTW-5140 NTW-4140
نوع موتور ذغالی دینامی
توان 1800 وات 1800 وات
قدرت فشار آب 140 بار 140 بار
حداکثر دمای آب ورودی 40 درجه سانتی گراد 40 درجه سانتی گراد
قیمت  جهت اطلاع از قیمت کیلیک کنید   جهت اطلاع از قیمت کیلیک کنید 

 

  • shahin shahbazi