مقایسه کالا

مقایسه کالا های موجود در ایران

مقایسه کالا

مقایسه کالا های موجود در ایران

۵ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۱ ثبت شده است

۲۸
ارديبهشت

پیچ گوشتی های شارژی از ابزارآلات پرمصرف در پروژه های خانگی و صنعتی می باشند که در هنگام باز و بسته کردن پیچ مورد استفاده قرار می گیرند. در پروژه هایی مثل تولید مبلمان و پروژه های ساختمانی از پیچ گوشتی شارژی استفاده می شود. از دیگر مزایای استفاده از پیچ گوشتی شارژی این است که به کاربر امکان انجام عملیات های سخت و پیچیده را با سرعت بیشتر و کیفیت بهتری می دهد.

در گذشته برای باز و بسته کردن پیچ ها از پیچ گوشتی های دستی استفاده می شد اما امروزه با ورود انواع پیچ گوشتی های شارژی به بازار به دلیل قدرت بالا و صرفه جویی در زمان انجام کار، انواع پیچ گوشتی شارژی جایگزین پیچ گوشتی های دستی شدند. این ابزار شارژی بسیار کارآمدتر از انواع دستی آن است و ارگونومی به کار رفته در آن از خستگی دست کاربر در فعالیت های طولانی مدت جلوگیری می نماید. با توجه به مزایای استفاده از پیچ گوشتی شارژی این ابزار مورد استقبال بسیاری از نجاران، تعمیرکاران، کابینت سازان و … قرار گرفته است.

 

 

مزایای استفاده از پیچ گوشتی شارژی

1. حمل و نقل آسان

اولین مزایایی که به چشم می آید سهولت در حمل و نقل برای کاربر می باشد. همانطور که می دانید پیچ گوشتی های برقی انرژی مورد نیاز خود را از برق تامین می کنند. بنابراین جهت استفاده محدود به متراژ خاصی هستند که در آن جا پریز برق وجود داشته باشد. اما مدل شارژی پیچ گوشتی ها با استفاده از باتری کار می کنند و امکان استفاده در فضای خارج از خانه و محیط هایی که دسترسی به پریز برق دشوار است را فراهم می نمایند. در این صورت تا هنگامی که به طور منظم باتری پیچ گوشتی شارژی را تا ظرفیت کامل شارژ نمایید، امکان جابه جایی و استفاده از آن را در مکان های مختلف بدون محدودیت متراژ خواهیم داشت.

 

2. انعطاف پذیری بالا
دومین مزایای استفاده از پیچ گوشتی شارژی که آن را به ابزاری محبوب و مورد علاقه بسیاری از کاربران تبدیل نموده، انعطاف پذیری بالای آن در موقعیت های خاص است. به عنوان مثال زمانی که قرار است عملیات سوار کردن قطعه ای از کابینت و یا مبلمان را انجام دهیم، با تعداد زیادی از پیچ سر و کار خواهیم داشت که برای باز کردن و بستن آن ها احتمالا در محیط های بسته با فضای کم روبه رو خواهیم شد و نیاز است به صورت دراز کشیده و یا نشسته عملیات را انجام دهیم. همچنین در برخی مواقع مجبور به قرار دادن پیچ در مکانی خاص هستیم که لازم است پیچ گوشتی در زاویه خاصی قرار بگیرد. در این گونه شرایط استفاده از پیچ گوشتی شارژی گزینه ایده آل تری نسبت به مدل برقی آن است و با طراحی کوچک و جمع و جور و انعطاف پذیری بالا به ما در باز و بسته کردن پیچ ها در شرایط خاص کمک می کند.

 

3. ایمنی برای کاربر و سایر افراد
سومین مزایای استفاده از پیچ گوشتی شارژی را می توان حفظ ایمنی کاربر دانست. برای افرادی که حرفه آن ها مرتبط با پروژه های مختلف ساختمانی و صنعتی می باشد، ایمنی از موارد بسیار مهم محسوب می شود. استفاده از ابزارآلات برقی می تواند خطرساز باشد و باعث بروز حوادثی شود. به عنوان مثال ممکن است کابل یا سیم یک ابزار برقی در هم پیچیده و یا به اشیاء سنگینی گیر کند؛ در این صورت ایمنی کاربر را به خطر می اندازد و حوادثی مانند برق گرفتگی را به همراه دارد. وجود کابل در پیچ گوشتی های برقی نیز می تواند برای افرادی که در آن مکان تردد می کنند خطرهایی به وجود آورد. چنانچه افرادی که در آن محیط تردد می کنند و در حال رفت و آمد می باشند، وجود کابل پیچ گوشتی شارژی را در مسیر متوجه نشوند، به زمین خورده و آسیب می بینند. بنابراین سومین مزایای استفاده از پیچ گوشتی شارژی را می توان حفظ ایمنی کاربر دانست.

 

4. قدرت تطبیق پذیری بالا
چهارمین مزایا تطبیق پذیری بالا است. در انواع پروژه های مختلف از پروژه های صنعتی، ساختمانی و ریخته گری تا انجام پروژه هایی در خانه همانند سرهم بندی اثاثیه منزل می توان از پیچ گوشتی شارژی استفاده نمود. بنابراین تطبیق پذیری بالا در انواع پروژه های مختلف از دیگر مزایای استفاده از پیچ گوشتی شارژی می باشد. نمونه دیگری که نشان دهنده قدرت تطبیق پذیری بالای این ابزار شارژی است، استفاده از آن در نجاری و تعمیرگاه ها می باشد که برای انجام امور روزانه خود بارها از پیچ گوشتی شارژی استفاده می نمایند.

 

5. سرعت عمل
پنجمین مزایا که از مهمترین و بارزترین مزایای استفاده از پیچ گوشتی شارژی صرفه جویی در زمان می باشد. تمامی کاربران می توانند با بهره گیری از پیچ گوشتی های شارژی در سریع ترین زمان ممکن و با صرف کمترین انرژی پیچ های زیادی را باز و یا بسته کنند. همچنین در مقایسه با پیچ گوشتی های برقی استفاده از مدل شارژی باعث شده تا زمانی برای پیدا کردن پریز برق به هدر ندهند و تمام وقت خود را صرف اتمام به موقع پروژه کاری خود کنند. کاربران بهتر است پس از انجام کار در طول روز مابقی زمان را در شب به شارژ شدن دریل شارژی خود اختصاص دهند تا ابزارشان برای کار در روز بعد آماده باشد.

 

 

  مقایسه پیچ گوشتی شارژی رونیکس 8012 با پیچ گوشتی شارژی توسن مدل 9012SCN  

مشخصات فنی توسن رونیکس
ولتاژ ورودی 12 ولت 12 ولت
سه نظام 10 میلی متری 10 میلی متری
سیستم گردش چپ و راست چپ و راست
کنترل سرعت دارد دارد
چراغ LED  دارد دارد
قیمت  برای اطلاع از قیمت کلیک کنید   برای اطلاع از قیمت کلیک کنید 

 

 

درباره رونیکس
برند رونیکس بر اساس فکر، ایده و تلاش ایرانی در زمینه ابزارآلات صنعتی بنا شده است. تلاش مستمر جوانان خوش‌فکر ایرانی در تحقق ایده‌های ناب و نیز ثبت این برند در ایران، آلمان و چین، ریشه‌های شکوفایی این خانواده را رقم زده است. رونیکس با تکیه بر ارکان اصلی خود یعنی کیفیت، تنوع، قیمت­ گذاری منصفانه، رفتار سازمانی متمایز و ارائه خدمات پس از فروش فوق العاده، همواره در بازارهای داخلی و خارجی حضوری گسترده داشته است.

 

درباره توسن

شرکت توسن فعالیت خود را در زمینه ابزارهای دستی و برقی از سال 1382 آغاز نمود. توسن در طی این سال ها در صدد تولید محصولات منطبق با استانداردهای بین المللی ، در جهت بهبود کیفیت مطلوب و افزایش تنوع در تولیدات ابزارهای برقی برآمده و همواره در صدد جلب  افزایش رضایت مشتریان می باشد.

  • shahin shahbazi
۲۶
ارديبهشت

 

دمای رنگ (CCT)
عددی است که برحسب کلوین K بیان می شود و نشان دهنده رنگ نوری است که یک منبع نوری تولید می کند. هرچه این عدد بزرگتر باشد نور سردتر و سفیدتر و هر چه این عدد کوچکتر باشد، نور گرمتر و زردتر خواهد بود. نورهای گرم (دمای رنگ پایین) برای مکان های عمومی و محل استراحت و نورهای سرد (دمای رنگ بالا) برای فضاهایی که افراد در آن فضا نیاز به تمرکز بالایی دارند نظیر کلاس درس، محل کار و ... مناسب می باشد. بر طبق استاندارد ANSI C78.377 توصیه شده است که دمای رنگ اسمی منابع نوری یکی از مقادیر K2700 ، K3000 ، K3500 ، K4000 ، K4500 ، K5000 ، K5700 و یا K6500 باشد.

 

 

شاخص نمود رنگ (CRI)

این شاخص برای جسمی که زیر نور خورشید دیده شود عدد 100 تعریف می شود. هرچه این شاخص برای یک لامپ به 100 نزدیکتر باشد، بیانگر این نکته است که یک جسم با تابش نور لامپ تا چه اندازه به رنگ واقعی خود ( رنگی که به ازای تابش نور خورشید دارد ) دیده می شود. به عبارت دیگر، لامپی که نور تابش شده از آن دارای شاخص نمود رنگ 80 است از لامپی که نور تابش شده از آن شاخص نمود رنگ 70 دارد، رنگ اجسام را با وفاداری بالاتری نشان می دهد.

 

 

شار نوری (Luminous Flux)
کل نور تابش شده از یک منبع نوری در واحد زمان در تمامی جهت ها در فضا را شار نوری می نامند. لومن واحد شار نوری است که با (Lm) نشان داده می شود. هر چه شار نوری لامپ بیشتر باشد، لامپ پر نورتر به نظر میرسد. در لامپ های LED با توان برابر، لامپ های دارای نور با دمای رنگ کمتر (نور گرم تر) دارای شار نوری کمتری نسبت به لامپ های دارای نور با دمای رنگ بیشتر (نور سردتر) هستند.

 

 

شدت نور (Luminous Intensity)

درصورتی که نور تولید شده از منبع نور توسط رفلکتور یا لنز به صورت جهتدار تابش گردد، کمیتی به نام شدت نور تعریف می گردد که واحد آن کندل (cd) می باشد. اگر دو لامپ با شار نوری یکسان در دو چراغ با دو رفلکتور متفاوت نصب گردند. نور تابیده شده از لامپ در چراغ رفلکتور دار با زاویه تابش کمتر، درخشانتر  (با شدت نور بیشتر) از نور تابیده شده از لامپ در چراغ رفلکتوردار با زاویه تابش بیشتر، دیده می شود.

 

 

شدت روشنایی (Illuminance)
مقدار شارنوری که به یک سطح تابیده می شود را شدت روشنایی می نامند. واحد شدت روشنایی لوکس (Lux) است. یک لوکس برابر با شار نوری 1 لومن می باشد که روی سطحی با مساحت 2m 1 تابیده شده است. میزان شدت روشنایی با فاصله منبع نور از سطح متناسب است در حالی که شارنوری یک منبع نور مستقل از فاصله است. برای اندازه گیری شدت روشنایی از وسیله ای بنام لوکس متر استفاده می گردد.

 

بهره نوری (Luminous Efficacy)
حاصل تقسیم شار نوری یک منبع نوری به توان الکتریکی مصرفی آن منبع را بهره نوری می نامند. هرچه بهره نوری یک منبع نوری بیشتر باشد بیانگر این است که این منبع به ازای شار نوری تولیدی یکسان، توان کمتری مصرف می کند. به عبارت دیگر دو لامپی که دارای شارنوری یکسانی هستند، استفاده از لامپی صرفه جویی بیشتری در انرژی مصرفی خواهد داشت که بهره نوری بالاتری داشته باشد. واحد بهره نوری لومن بر وات (Lm/W) است.

 

 

زاویه تابش (Beam Angle)
زاویه بین دو خط فرضی در صفحه عبوری از محور پرتو نور که این خطوط از مرکز سطح جلویی لامپ و نقاطی که شدت نور آن ها 50 % شدت مرکز نور است، میگذرند.

 

زاویه دید (View Angle)
زاویه بین دو خط فرضی در صفحه عبوری از محور پرتو نور که این خطوط از مرکز سطح جلویی لامپ و نقاطی که شدت نور آن ها 10 % شدت مرکز نور است، میگذرند.

 

 

حفظ شارنوری (Lumen Maintenance)
نسبت شار نوری در زمان مشخصی از طول عمر لامپ به مقدار اولیه شارنوری همان لامپ که به صورت درصدی از شارنوری اولیه نشان داده می شود را حفظ شارنوری می نامند. به عنوان مثال فرض کنید که مقدار اولیه شار نوری لامپی 400 لومن باشد، در صورتی که شارنوری آن پس از 1000 ساعت کارکرد به 392 لومن رسیده باشد، حفظ شارنوری آن در 1000 ساعت کارکرد، برابر با 98 % است.

 


آزمون کلید زنی برای لامپ های کم مصرف (CFL)
یکی از عواملی که باعث کاهش طول عمر واقعی لامپ کم مصرف می شود، روشن و خاموش کردن متناوب این لامپ است. علت این مطلب آن است که با هر دفعه روشن کردن لامپ، ولتاژ بالای راه اندازی باعث می شود تا یون های داخل تیوب لامپ به سرعت شتاب گرفته و به فیلامان های راه انداز لامپ برخورد کنند، نتیجه ی این برخوردها از بین رفتن تدریجی پوشش روی فیلامان ها بوده که در نتیجه باعث سوختن لامپ می شود. استفاده از نوعی مقاومت به نام (PTC) در طراحی بالاست لامپ و استفاده از تیوب های با کیفیت و نیز تطبیق مناسب بین مشخصات تیوب و بالاست سبب می شود که روشن و خاموش شدن متناوب لامپ تاثیر مخرب کمتری بر طول عمر لامپ داشته باشد. برای اطمینان از کیفیت لامپ کم مصرف، شرکت صنایع الکترونیک افراتاب آزمون کلیدزنی را برای محصولات خود اجرا می کند. بر طبق این آزمون، لامپ های تحت آزمون به طور متناوب برای مدت نود ثانیه روشن و 30 ثانیه خاموش می شوند. برحسب توان لامپ، تعداد دفعاتی که این سیکل باید برای درصد خاصی از لامپ ها با موفقیت سپری گردد، تعیین گردیده است و کیفیت لامپ کممصرف تولیدی همواره بر اساس این آزمون مورد بررسی قرار می گیرد.

  • shahin shahbazi
۲۱
ارديبهشت

شاهکار در نهایت ظرافت

با استفاده از محصولات  KWC مدل زو  یک شاهکار طراحی را به آشپزخانه‌تان هدیه داده‌اید. در این سری محصول که تا کنون برنده ۳ جایزه برتر طراحی اروپا بوده، شاهد عملکردی هوشمندانه همراه با تعامل جذاب آب و نور می باشید. در یک کلام، شیرآلات  کی دبلیو سی  مدل ZOE شیوه‌ ای جدید از زندگی تجملاتی و لوکس را در آشپزخانه‌ها به تصویر می‌کشند.

 



اهرم ظریف اما قدرتمند شیرآلات کی دبلیو سی مدل زو چنان زیبا طراحی شده که شاید در پس‌زمینه آشپزخانه محو شده و چندان به چشم نیاید، اما هنگامی که پای قابلیت‌های کاری به میان می‌آید، حسابی چشم‌گیر خواهد بود. میزان جریان و دمای آب با استفاده از این اهرم با دقتی وسواس‌ گونه، اما سهولتی سهل‌ انگارانه قابل تنظیم می باشد. همچنین به لطف طراحی خاص آن، از امنیت بالایی برای کودکان برخوردار است. به شکلی که با جلو کشیدن اهرم تنها آب سرد از آن جاری می‌شود و برای تنظیم دمای آب لازم است که دسته در مرکز قرار گرفته باشد. اینگونه دیگر کسی دچار سوختگی با آب داغ نمی‌شود.

از مشخصات فنی شیرآلات ZOE می‌توان به تکنولوژی نوری پیشرفته، LED با نور سفید یخی، سردوش Pull-out با شلنگی به طول ۶۰۰ میلی متر، آبفشان دو حالته Neoperl-Cache، شلنگ پیسوار Ultra-flex ساخت Mateu اسپانیا و علمک چرخان ۳۶۰ درجه اشاره نمود. همچنین مدل‌های touch light PRO شیرآلات ZOE به اهرم لمسی نیز مجهز شده‌اند.

 


برای پرداخت و پوشش‌دهی شیرآلات KWC مدل ZOE از رنگ‌های الکترواستاتیک استفاده شده و آبکاری آن به شیوه PVD و با آخرین استانداردهای اروپایی انجام گردیده است. این شیوه جدید آبکاری که با انباشت بخار فیزیکی در خلا انجام می‌شود، علاوه بر استحکام بسیار بالا، جلوی تشکیل رسوبات و لکه‌های آب و مواد شیمیایی را گرفته و خاصیت ضدباکتری هم دارد. ضمن اینکه کی دبلیو سی همیشه تولید سلامت محور را مهمترین اصل مرام‌نامه خود دانسته و به همین دلیل از آلیاژ برنج با کمترین سرب ممکن در فرآیند تولید استفاده می‌کند.

برای تولید شیرآلاتی با عملکرد روان و کیفیت و دوام بالا، در تولید این محصولات از شیوه ماشین‌کاری دقیق با ابزارهای CNC و کنترل با گیج‌های با دقت بالا بهره گرفته شده است. همچنین برای اینکه سطح پولیش نهایی یک نواخت و چشم‌نواز باشد از ربات برای پولیش آنها استفاده می‌شود. علاوه بر این، انجام تست‌های دقیق آب‌بندی و استفاده از کارتریج شرکت‌های معتبر اروپایی در مونتاژ این محصولات را باید یکی از مهمترین خصیصه‌های فرآیند تولید آن‌ها دانست.

 


مجموعه‌ای از آخرین روندهای معماری و طراحی داخلی در مسیر توسعه کی دبلیو سی مدل زو مورد توجه قرار گرفته و تنوع پرداخت و رنگ باعث شده که این شیرآلات جذابیت ویژه‌ای پیدا کنند. KWC مدل ZOE به گزینه‌ای ایده‌آل برای دامنه وسیعی از طراحی‌های داخلی نوآورانه در آشپزخانه‌های امروزی تبدیل شده، که به آسانی با انواع سلایق و سبک‌زندگی‌ها هماهنگ می‌شود.

  • shahin shahbazi
۰۷
ارديبهشت

 

جعبه‌های چوبی از پر کاربرد‌ترین وسیله‌هایی هستند که هم جنبه تزیینی دارند و هم می‌توان از آن‌ها برای نظم بخشیدن به ابزار و لوازم شخصی استفاده کرد. ساخت این جعبه‌ها کار بسیار ساده می باشد و یکی از تفریحات هر دوستدار چوب به حساب می‌آید.

از نگاه دیگر، با فراگیر شدن بازارهای مجازی و رونق فروش وسایل دست‌ساز، استقبال علاقه‌مندان به ساخت وسایل ساده بیشتر شده تا بتوانند با ورود به این بازار در کنار سایر رقبا جایی برای خود داشته باشند.

اگر شما هم از آن دسته علاقه‌مندانی هستید که می‌خواهید، با انجام فعالیت‌های ساده و با سرمایه معقول و حتی کم، ایده‌های خلاقانه خود را محقق کنید، ساخت جعبه های چوبی زیبا در سایزهای مختلف، می‌تواند انتخاب خوبی باشد.

 

 

وسایل مورد نیاز برای ساخت جعبه چوبی

  • چوب به قطر:
  1. 5x1.5 سانتی‌متر
  2. 6x2 سانتی‌متر
  3. 4x2 سانتی‌متر
  4. 1x1 سانتی‌متر
  • تخته سه لایی 30x20 سانتی‌متر
  • شیشه 2 میلی‌متر 15x20 سانتی‌متر
  • چسب چوب
  • میخ‌کوب ( میخ و چکش)
  • سنباده لرزان ( ورق سنباده)
  • خمیر بتونه (مل و سیریش)
  • رنگ گیاهی فندوقی   
  • لولای کوچک 2 عدد
  • پایه 4 عدد
  • نگهدارنده شیشه 6 عدد
  • قفل جعبه 1 عدد

اندازه جعبه که تصمیم داریم در این مقاله با هم بسازیم 30x20 سانتی‌متر می‌باشد.

 

ساخت بدنه جعبه چوبی
برای شروع، از قطعه چوب‌هایی به قطر 6x2 سانتی‌متر استفاده می‌کنیم. با استفاده از دستگاه فارسی‌بر دو قطعه 20 سانتی‌‌متری و دو قطعه 30 سانتی‌متری برش می‌زنیم. حواسمان باشد که لبه چوب‌ها با زاویه 45 درجه برش خورده باشد. برای این کار دستگاه فارسی‌بر را بر روی برش 45 درجه تنظیم کرده و برش می‌زنیم.

این قطعه چوب‌ها،  بدنه‌ی جعبه ما را شکل خواهد داد. اگر به دستگاه فارسی‌بر دسترسی ندارید می توانید از اره چوب استفاده کنید. برای ایجاد زاویه 45 درجه از نقاله استفاده کنید. مرکز نقاله را بر روی لبه انتهایی چوب قرار دهید و با مداد زاویه‌ 45 درجه را علامت زده، سپس با اره به آرامی برش دهید.

 

 

  نکته مهم: هنگام کار با دستگاه فارسی‌بر رعایت نکات ایمنی مانند پوشیدن دستکش و عینک ایمنی از اهمیت زیادی برخوردار است.  

  شما با این کار از وقوع خطرات احتمالی پیشگیری می‌کنید.  

 

به کمک چسب چوب، قطعات برش خورده را به یکدیگر می‌‌چسبانیم و با میخکوب و یا میخ و چکش گوشه‌های کار را محکم می کنیم.

نوبت به ساخت کف جعبه است؛ بدنه آماده شده را روی تخته سه لایی قرار می‌دهیم، مداد را برداشته و دور تا دور کار را خط‌کشی می‌کنیم و با اره عمود‌ بر و یا اره دستی شروع به بریدن آن می‌کنیم. کف جعبه را نیز به بدنه میخ کنید. با سنباده لرزان و یا کاغذ سنباده تمام سطح کار را سنباده کنید تا صاف و یک‌دست بشود.

 

 

  دقت کنید زمانی که از اره عمود‌بر استفاده می‌کنید حتما از وسایل ایمنی فردی استفاده کنید و پیش از روشن کردن دستگاه مراقب باشید تا تیغه با  

  سطح کار برخورد نداشته باشد و تمامی موانع زیر و روی چوب جدا شده باشد تا هنگام کار به تیغه برخورد نکند.  

 

ساخت درب جعبه چوبی
برای ساخت درب جعبه چوبی از قطعات 4x2 سانتی‌متر چوب استفاده می‌کنیم. مراحل ساخت درب جعبه کاملاً شبیه ساخت قاب چوبی است. برای ساخت آن شما به دو قطعه چوب 20 سانتی‌متری و دو قطعه 30 سانتی‌متری نیاز دارید. بعد از برش، آن ها را با چسب چوب و میخ به یکدیگر وصل نمایید.

 

 

برای اینکه درب جعبه توانایی تحمل وزن شیشه را داشته باشد، نیاز به زهوار است که با استفاده از قطعه چوب‌های 1x1، اقدام به برش و نصب آن کنید. اندازه برش ها می‌بایست برابر با اندازه دیواره داخلی درب جعبه، یعنی محل قرارگرفتن شیشه باشد. پس از بریدن چوب ها به اندازه مشخص شده، با استفاده از چسب چوب و میخ یا میخکوب اقدام به نصب آن کنید.

 

 

حال برای صاف و صیقلی‌تر شدن کار، با استفاده از سنباده لرزان و یا کاغذ سنباده درب جعبه را سنباده بکشید.

درب جعبه و بدنه آن آماده است. وقت آن رسیده که با استفاده از بتونه قسمت های ناصاف و محل اتصالات را بتونه‌گیری کنیم. برای درست کردن بتونه به پودر مل و سیریش نیاز داریم که به نسبت 6 به 1 با مقداری آب با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

 

 

  اگر قصد رنگ کردن جعبه‌تان را دارید، فراموش نکنید که مقداری از رنگ دلخواهتان را به خمیر بتونه اضافه کنید تا  

  بتونه نیز با بدنه جعبه هم‌رنگ باشد. تمامی نقاط میخ کاری شده و تمامی درزها را بتونه کاری می‌کنیم.  

  برای انجام دادن این کار می‌توانید از لیسه کمک بگیرید. دقت کنید که سطح کار صاف باشد و بتونه اضافی به آن نچسبیده باشد.  

 

باید اجازه بدهید تا بتونه کاملاً خشک شود، پس از این فرصت استفاده می کنیم و دیواره های تقسیم و یا دیوایدرهای جعبه را می‌سازیم.

با خط‌کش طول و عرض داخلی جعبه را اندازه‌گیری کنید. اندازه‌های مورد نظر را بر روی قطعه چوب 5x1.5 علامت زده و با استفاده از دستگاه فارسی‌بر و یا اره دستی آن‌ها را برش بزنید و برای اطمینان از صحت اندازه‌ها، قطعه چوب‌های بریده شده را داخل جعبه قرار دهید تا کوتاه یا بلند نباشد. سپس دیواره های تقسیم را از جعبه بیرون آورده و با استفاده از میخکوب و یا میخ و چکش آن ها را به هم متصل کنید.

 

 

با آماده شدن دیواره های تقسیم، بتونه نیز خشک شده و لازم است یکبار دیگر سنباده کشی شود تا از صاف و یکدست بودن سطح جعبه چوبی اطمینان حاصل کنیم.

 

آخرین گام : نصب لولا ها و رنگ کردن جعبه چوبی

لولا را برداشته و درز وسط آن را روی درز بین درب و بدنه قرار دهید و به کمک پیچ و پیچ‌گوشتی لولا را به بدنه‌ی جعبه وصل کنید. برای اتصال درب به بدنه دست نگه دارید، هنوز با درب جعبه کار داریم.

توجه: به کمک خط‌کش لولاها را به یک فاصله از قسمت بیرونی جعبه نصب کنید تا با هم قرینه‌ باشند.

 

 

درب جعبه را برگردانده و از قسمت داخلی نگهدارنده های شیشه را وصل کنید، حالا شیشه را اندازه کرده، برش داده و  در گوشه ای قرار دهید تا نوبت به نصب کردن آن برسد.

 

 

  یادمان باشد که قبل از قراردادن شیشه ها در قاب، بوسیله‌ی کاغذ سنباده، تیزی لبه‌های آن را بگیرید.  

 

 

درب جعبه را بر روی بدنه قرار دهید و لولا را به آن وصل کنید.

حالا با خط‌کش طول جعبه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و محل نصب قفل جعبه را علامت بزنید. با نصب قفل و پایه ها کار ساخت جعبه‌ی ما تقریباً تمام است.

آخرین مرحله، رنگ کردن جعبه می‌باشد. اگر قصد دارید از جعبه برای قراردادن مواد خوراکی استفاده کنید، بهتر است برای رنگ کردن آن، از رنگ‌های خوراکی استفاده کنید. یک تکه ابر را به رنگ آغشته کنید و به کمک آن تمام جعبه را رنگ کنید.

 

 

در نهایت شیشه درب چوبی را در جای خودش قرار بدهید.

جعبه‌ی چوبی شما آماده است.

 

  • shahin shahbazi
۰۶
ارديبهشت

پلی ونیل کلراید با نام اختصاری PVC نوعی پلیمر ترمو پلاستیک می باشد که کاربرد زیادی در فناوری های نوین ساختمانی دارد.
این ماده جایگزین مناسبی برای مصالح ساختمانی قدیمی است که در سال های اخیر به دلیل اجرای سیستم سبک سازی همراه با استحکام، جلوگیری از اتلاف انرژی و اهمیت زیبائی در دکوراسیون داخلی ساختمان به شدت مورد توجه قرار گرفته است.

 

مزایای استفاده از دیوارپوش و سقف کاذب PVC


۱-اولین و مهمترین کاربرد سقف کاذب و دیوارپوش پی وی سی پوشش است
به کارگیری سقف کاذب و دیوارپوش پی وی سی در ساختمان این امکان را بوجود می آورد که تاسیسات فنی و کانال کشی ها کاملا در زیر این مصالح پنهان گردیده و در نهایت ظاهری زیبا از سقف ارائه می دهد.
 

۲-کاهش میزان قابل توجه مصرف سوخت
به علت نفوذ ناپذیری فوق العاده خود باعث کاهش انتقال حرارت بین فضای داخلی و خارجی ساختمان می گردد.
 

۳-سبک سازی ساختمان خصوصا در برج ها و ساختمان های عظیم
در سال های اخیر وقوع زلزله هایی که به دلیل وجود ساخت وساز های قدیمی اثرات مخربی در برداشتند و نیز دیگر مشکلاتی که سکونت در سازه های سنتی و سنگین به همراه دارد ، لزوم به کارگیری اصول سبک سازی ساختمان را مطرح می کند، که این منظور با به کارگیری سقف و دیوار پی وی سی به خوبی انجام پذیر است.
 

۴-کاهش میزان عبور صدا
قسمتی از انرژی صوتی تولید شده در فضا پس از برخورد با سطح، جذب شده و بقیه از آن عبور می کند، هر چه مقدار انرژی جذب شده توسط سطح بیشترباشد، میزان عبور صدا از سطح کمتر خواهد بود. پانل های پی وی سی به خاطرداشتن طرح منحصربه فرد و وجود هوا بین لایه های آنها، درصد بالائی از انرژی صوتی را جذب کرده و مانع عبور صدا می شوند.
 

۵-طول عمر بسیار بالا و قابلیت تعویض موضعی
این محصول تا زمانی که در معرض نور خورشید، شعله مستقیم آتش و یا ضربه جسم نوک تیز نباشد به هیچ عنوان نیازی به تعویض یا تعمیر نخواهد داشت به این ترتیب با استفاده از پی وی سی به عنوان پوشش دیوار و سقف از بوجود آمدن مخارج اضافی مانند تعویض و رنگ آمیزی هر ساله ساختمان جلوگیری می شود و در صورت آسیب دیدن قسمت کوچکی از سطح ، امکان تعویض را، فقط درهمان نقطه آسیب دیده بوجود می آورد.
علاوه بر پوشش های داخلی، اقدام به تولید نوع جدیدی از پوشان، صرفا جهت بکارگیری در نمای بیرونی ساختمان نموده که از جنس upvc بوده و در برابر نور خورشید و سایر عوامل محیطی کاملا مقاوم است.

 

۶-قابلیت استفاده در اولین مراحل بعد از سفت کاری
این پانل ها در اولین مراحل پس از سفت کاری ساختمان، قابل نصب هستند و در نتیجه باعث حذف سایر هزینه های متداول مثل هزینه اجرای مصالحی مانند سیمان، گچ سفید و رنگ خواهند شد.
 

۷-قابلیت ضربه گیری
پانل های پی وی سی کمپارس مقاومت مناسبی در برابر ضربه های ناگهانی و موضعی دارا می باشد.
علاوه بر این، نوع خاصی از این محصول صرفا به این منظور تولید می شود که دراین نوع مقاومت در برابر ضربه به مراتب بالاتراست.

 

۸-نصب سریع و آسان
پانل های پی وی سی با همراه داشتن ابزار و اتصالات متنوع و قابلیت اتصال کشوئی ، امکان نصب سریع و آسان را فراهم می آورد.
 

۹-ضد حشره و باکتری
پانل های پی وی سی با داشتن تائیدیه از وزارت بهداشت در خصوص ضد حشره و ضد باکتری بودن، این حسن را دارد که مصرف کننده با اطمینان خاطر اقدام به خرید و نصب این محصول در محل سکونت و کار خود می کند.
 

۱۰-قابلیت شستشو
این پانلها با آب و کلیه مواد شوینده غیر اسیدی قابل شستشو می باشند.

  • shahin shahbazi